money.bgфото:  Sebastian Derungs., УикипедияДжордж Сорос навърши 90 години - и има

...
money.bgфото:  Sebastian Derungs., УикипедияДжордж Сорос навърши 90 години - и има
Коментари Харесай

Copoc: Haмиpaмe ce в нaй-лoшaтa ĸpизa в живoтa ми cлeд Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa

money.bg

фото:  Sebastian Derungs., Уикипедия

Джордж Сорос навърши 90 години - и има доста какво да каже на вложителите.

" Ние сме в рецесия, най-лошата рецесия в живота ми след Втората международна война. Бих го описал като революционен миг, когато диапазонът от благоприятни условия е доста по-голям, в сравнение с в естествени времена. Това, което е немислимо в естествени времена, става освен допустимо, само че в действителност се случва. Хората са дезориентирани и уплашени. Те вършат неща, които са неприятни за тях и за света ", споделя той в изявление за италианския вестник La Repubblica.

Сорос е убеден, че Съединени американски щати е по-вероятно да издържи на пандемията, в сравнение с Европа, макар че " взе на мушка " мъжа, който ръководи Белия дом, пише Infostock.bg.

" Дори в Съединените щати лъжец на доверие като Тръмп може да бъде определен за президент и да уронва демокрацията от вътрешната страна ", сподели той. " Но в Съединени американски щати имате огромна традиция на инспекции и салда и открити правила. И на първо място имате Конституцията. Така че съм убеден, че Тръмп ще се окаже преходно събитие, надяваме се да завърши през ноември ", съобщи Сорос.

Дотогава обаче Сорос предизвести, че Тръмп " остава доста рисков ", тъй като " той се бори за живота си и ще направи всичко, с цел да остане във властта ". Той добави, че Тръмп ще носи отговорност за нарушаванията си на Конституцията, в случай че загуби президентството.

 

Цялата публикация ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР